WileyX zonnebril - WAVE gepolariseerd blue mirror


sinds 18-3-2019 14:34:43

Grote foto wileyx zonnebril wave gepolariseerd blue mirror sieraden tassen en uiterlijk heren
prijs: € 159
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

De WileyX WAVE met blauw gepolariseerde glazen heeft een stijlvol, strak, stroer en licht frame. De WileyX Wave is dan ook de perfecte zonnebril voor on-the-job en on-the-road. De Wave heeft een facial cavity seal om de bril goed op de vorm van je hoofd te laten aansluiten en hinderlijke luchtstromen bij de ogen weg te houden waardoor een zeer comfortabele zitting gegarandeerd is. Deze zonnenbril zit dan ook als gegoten, in wat voor situatie je ook zit. De met rubber beklede pootjes zorgen ervoor dat de bril stevig oop je hoofd zit en niet gaat schuiven. De Wave beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Het cavity seal is afneembaar en de bril zit ook zonder cavity seal even comfortabel. Door het mat zwarte frame heeft deze zonnebril een stoere uitstraling. De WileyX Wave is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skieën of gewoon voor in je vrije tijd. Het imposante ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt en met een hydrophobic laag die waterafstotend werkt. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig en comfortabel voelen met deze WileyX Wave. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.
Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen een gepatenteerd en onbreekbaar triloid nylon frame en zeer stevige polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.
Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Lichtdoorlatendheid: 18%
Afneembaar Facial Cavity Seal
Onbreekbaar Selenite Polycarbonaat glazen
ANSI HVP en EN.166F gekeurd
T-Shell lens coating met bescherming tegen krassen onder extreme omstandigheden
Waterafstotende coating
100% UV-A en UV-B beschermend
Lengte pootjes 125 mm
Breedte neusbrug 18 mm
Hoogte lens 38,32 mm
Breedte lens 63,02 mm
Past op hoofdmaat S tot M
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.75 tot +4.50 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289470 Meld aan Aanbodpagina