WileyX - VALLUS, pol. amber glas / mat zwart frame


sinds 18-3-2019 14:16:50

Grote foto wileyx vallus pol. amber glas mat zwart frame sieraden tassen en uiterlijk dames
prijs: € 149
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl.
De WileyX Vallus met gepolariseerde amber glazen en een mat zwart frame heeft een tijdloos, stijlvol, strak en licht design. De gepolariseerde amber glazen geven een rustig beeld met optimaal zicht. De WileyX Vallus is een modieuze, stevige zonnebril voor on-the-job en on-the-road. Deze zonnebril zit als gegoten en stevig op je hoofd, in wat voor situatie je ook zit. De Vallus beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het tijdloze design heeft deze zonnebril een stijlvolle uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben.
De WileyX Vallus is onder andere geschikt voor visser, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skiën of gewoon voor in je vrije tijd op een terrasje. Het verfijnde ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt. Tevens hebben de glazen een hydrophobic laag die waterafstotend werkt en een speciale anti reflectie coating voor nog rustiger zicht. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en bij-de-tijd voelen met deze WileyX Vallus. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.
Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen gepatenteerde polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof / scherfwerend) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.
Specificaties:
US ANSI Test geslaagd
Shatterproof Selenite™ Polycarbonate glazen die voldoen aan ANSI Z87.1-2010 High Velocity and High Mass Impact Standards
Lengte pootjes 128 mm
Breedte neusbrug 15 mm
Breedte lens 63 mm
Base 8 gepolariseerde lenzen
Past op hoofdmaat M tot L
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4,75 tot +4.50 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)*
100% UV-A en UV-B beschermend
US Federal OSHA 1910.133(b)(1)(1) Standards gecertificeerd
CE gecertificeerd
Lichtdoorlatendheid 14%
Opbergdoosje inbegrepen
Elastisch bandje inbegrepen
Inclusief microfiber schoonmaakdoekje
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289457 Meld aan Aanbodpagina