WileyX - KLEIN, gepolariseerd gold /gunmetal


sinds 18-3-2019 14:24:22

Grote foto wileyx klein gepolariseerd gold gunmetal sieraden tassen en uiterlijk heren
prijs: € 199
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl.
De WileyX KLEIN met gepolariseerde amber glazen met venice gold mirror coating, heeft een tijdloos, stijlvol, strak en licht - gunmetalkleurig - frame. De glazen zijn aan de binnenkant amber kleurig (beetje geel) en hebben aan de buitenkant een spiegelende venice goud kleurige mirror. De WileyX Klein is een super flashy, stevige zonnebril voor on-the-job en on-the-road. De Klein heeft een rubberen neusbrug en gekromde pootjes. Deze zonnebril zit dan ook als gegoten, in wat voor situatie je ook zit. De bril zit stevig op je hoofd zonder te schuiven.
De Klein beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het tijdloze design heeft deze zonnebril een stijlvolle uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben. De WileyX Klein is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skiën of gewoon voor in je vrije tijd op een terrasje. Het verfijnde ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale T-Shell anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt. Tevens hebben de glazen een hydrophobic laag die waterafstotend werkt en een speciale anti reflectie coating voor nog rustiger zicht. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en cool voelen met deze WileyX Klein. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.
Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen gepatenteerde polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.
Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Lichtdoorlatendheid: 12%
Onbreekbare Selenite Polycarbonaat glazen
ANSI HVP en EN.166S gekeurd
T-Shell Krasbestendige coating
100% UV-A en UV-B beschermend
Lengte pootjes 130 mm
Breedte neusbrug 13 mm
Hoogte lens 46,56 mm
Breedte lens 67,32 mm
Past op hoofdmaat S tot M
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.25 tot +3.75 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289462 Meld aan Aanbodpagina