Onyx ketting


sinds 9-7-2024 22:46:51

Grote foto onyx ketting sieraden tassen en uiterlijk kettingen Grote foto onyx ketting sieraden tassen en uiterlijk kettingen Grote foto onyx ketting sieraden tassen en uiterlijk kettingen Grote foto onyx ketting sieraden tassen en uiterlijk kettingen
prijs: € 12,50
Locatie : Schiedam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Bestemd voor : Vrouw
Staat : Nieuw

Beschrijving

Deze prachtige Onyx ketting is een uniek en met de hand vervaardigd stuk van pure schoonheid. De sierlijke hanger, gemaakt van Onyx edelsteen kraal gewikkeld in verzilverd koperdraad, hangt trots aan een rvs ketting of zwart koord.
De hanger is ongeveer 2.5cm hoog en 1.5cm breed en wordt geleverd met een rvs ketting van 50cm lengte. De Onyx kraal is 8mm.
Zit het leven even niet helemaal mee, dan is Onyx een graag geziene gast. Dit omdat het kristal haar steentje bijdraagt in moeilijke tijden. De steen geeft kracht, biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Het zorgt ervoor dat energie gemakkelijker geconcentreerd wordt en brengt de drager op een lijn met een hogere macht, de verbinding met Al-dat-is. Onyx schenkt haar drager standvastigheid, volharding, zelfvertrouwen, kracht en zorgt dat de drager zich vertrouwd voelt in welke omgeving dan ook.
Deze prachtige ketting is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een stuk dat kan bijdragen aan uw welzijn. Wees er zeker van dat u uw met zorg gemaakte sieraad koestert. Bescherm het tegen ruwheid en vermijd blootstelling aan water en overmatig zweet. Bewaar het op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht.
De kunstenares Linda is gepassioneerd over haar werk en voelt zich dankbaar dat ze deze magische stukken mag maken.
Bedankt voor het bekijken van dit prachtige sieraad.
Voor meer sieraden kunt u onze webshop bezoeken onze website
Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via linniesjewels@gmail.com.

Linda kijkt ernaar uit om dit prachtige sieraad naar u te sturen!
Met vriendelijke groeten.

Kenmerken: Bestemd voor: Vrouw, Staat: Nieuw, Kopen in Schiedam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 117839974 Meld aan Aanbodpagina