Kleine Messenger Bag met Borduurwerk en Ketting voor Dames -


sinds 8-3-2023 03:02:56

Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen Grote foto kleine messenger bag met borduurwerk en ketting voor dames sieraden tassen en uiterlijk schoudertassen
prijs: € 39,95
Locatie : Woerden  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze stijlvolle handtas heeft een prachtig borduursel en is gemaakt van duurzaam synthetisch leer met polyester voeringmateriaal. De kleine tas heeft één vak dat kan worden afgesloten met een duurzame ritssluiting.

De tas is erg licht en klein. Hij is gemakkelijk mee te nemen en perfect als je niet veel spullen hoeft mee te nemen. 

Het bandje is een goudkleurige ketting en is lang genoeg om de tas over je borst te dragen, of gewoon om je schouder of onderarm. Deze portemonnee is verkrijgbaar in twee designs en vier verschillende kleuren.


IVENCI.com
Wij bieden een breed assortiment aan exclusieve en kwalitatief hoogwaardige tassen. Deze variëren van rugzakken tot portemonnees, tot sporttassen en reisbagage.

Al onze producten worden streng gecontroleerd op kwaliteit en worden telkens geselecteerd uit de topleveranciers op de markt.


Bij IVENCI geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.


IVENCI - Vakmanschap
Hoornzeelstraat 55/1 - 3080 Tervuren - België
(+32)476 57 85 56 - info@ivenci.com

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 7421402440455
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: IVENCI
 ● SKU (eigen artikel code): 1341
 ● Maat: 19 * 7 * 14 cm
 ● Geslacht: female
 ● Materiaal (algemeen): PU-leer
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 7421402440455
 ● Fabrikant: IVENCI


Kenmerken: Kopen in WoerdenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29215795 Meld aan Aanbodpagina